Coaching

Gedreven, betrokken en persoonlijk

Als coach ben ik gedreven, betrokken en maak ik jouw schema’s gebaseerd op jouw persoonlijke waardes. Voordat we aan de slag gaan, stellen we samen een realistisch doel op. We trainen gericht en maken gebruik van mijn ervaringen als gecertificeerd running therapeut. Als running therapeut bied ik tevens een speciale ondersteuning voor mensen met ADHD, autisme of depressie. Het is mogelijk om te werken vanuit een persoonsgebonden budget.

Mijn kracht is de begeleiding die ik jou kan bieden. Ik vind het fijn om betrokken te zijn bij mijn atleten, en heb dan ook graag contact. Middels een dagelijke feedback op jouw trainingen, zorgen we iedere dag weer voor een training op maat.

Voor wie

Om jou als atleet optimaal te kunnen begeleiden, is jouw schema samengesteld uit kennis en ervaring. Daarnaast maak ik gebruik van TrainingPeaks, een online platform waarbij waar we jouw voortgang in kunnen monitoren.

Tijdens een persoonlijke intake, bepalen wij jouw doelen voor de komende periode. Door middel van een uitgebreide inspanningstest inclusief longmeting en hartslagvariatie, krijgen wij een goed beeld van jouw huidige conditie. Op basis van resultaten en persoonlijk advies, ontvang je een gepersonaliseerd trainingsschema dat aansluit op je persoonlijke doelen.

Middels de verschillende pakketten is er voor ieder wat wils.

Aanpak

Omdat ik veel waarde hecht aan persoonlijk contact, voorzie ik je vanaf het pakket coaching elke dag van een feedback in TrainingPeaks. Daarnaast houd ik rekening met je weekplanning, zodat er een gezonde balans onstaat tussen werk, vrije tijd en sport. Als coach vind ik het belangrijk je te adviseren en te motiveren, zodat je met veel plezier je doel bereikt.

Om te monitoren of we op de goede weg zijn kunnen we, door middels van een tweede inspanningstest, je vordingeren in kaart brengen.

Bekijk de drie verschillende pakketten en mogelijkheden. Indien je nog vragen hebt, schroom dan niet contact met mij op te nemen.

Coachingpakketten

Coaching

€75

Pro coaching

€99

Interesse in coaching?

Neem contact met mij op!