Bedrijfssport

Vitale medewerkers, gezonde bedrijfscultuur en vooral plezier!

Bewezen is dat vitale medewerkers het ziekteverzuim verminderen. Vitale medewerkers dragen dan ook bij aan een gezonde bedrijfscultuur.

Door middel van het aanbieden van bedrijfssport, wordt niet alleen de vitaliteit van de medewerkers verhoogd, maar draagt het ook zeker bij aan het een goede sfeer en collegialiteit. Sporten met collega’s kan een andere inkijk geven.

Dankzij mijn triathlonachtergrond en jarenlange ervaring in de duursport, kan ik jouw bedrijf een leuke boost geven. Rekeninghoudend met zowel jouw bedrijf als de medewerkers, maak ik graag een een pakket op maat.

Neem vrijblijvend contact met mij op voor de mogelijkheden. Samen bekijken we wat het beste bij jullie past. Aan de hand van jullie wensen stel ik een vitaliteitspakket samen voor u en uw medewerkers.

Mogelijkheden

Er zijn een tal aan mogelijkheden voor bedrijfssport. Heel bewust laat ik geen standaard pakketten zien, omdat ik graag samen met jouw en je bedrijf bekijk wat het beste bij jullie past! 
Leuke ideeëe zijn van harte welkom en graag voldoe ik aan jullie wensen.

Ik vind het zeer belangrijk dat wij ons bezighouden met een vorm bedrijfsvitaliteit, waar iedereen zich in kan vinden en plezier in heeft. Het mag een mooi middel zijn om het plezier in het bewegen te vergroten, de vitaliteit te verhogen en plezier te hebben met collega’s.

Maar hoe krijg je jouw medewerkers laagdrempelig aan het bewegen en net zo belangerijk; hoe houd je ze aan het bewegen? Om jullie een beeld te geven en alvast te motiveren, geef ik vooraf een lezing in combinatie met een clinic. Dit kan eenmalig zijn en blijven, of leiden tot een opvolging tot een wekelijks programma of zelfs een jaarprogramma.

Om te bekijken wat bij jou en jouw bedrijf past, kom ik graag met je in contact. Uiteraard geheel vrijblijvend samen bekijken we de mogelijkheden en geef ik graag wat meer informatie.

Bedrijfssport

Neem contact op!

Om een invulling te geven aan jouw wensen, kom ik graag met je in contact. Samen kijken wij wat het beste bij jou en jouw bedrijf past!

    Zij gingen u voor