Atleten

Beau Visser

Long distance en 2e divisie triathleet

Inmiddels train ik nu ongeveer twee jaar onder begeleiding van Gregor. Met mijn doel om een long distance triathlon (Challenge Roth 2021) te voltooien, heb ik aan Gregor iemand met ervaring en enorm veel passie voor de triathlonsport. Na 3x een halve triathlon te hebben gefinsht met steeds snellere tijden weet ik dat we op de goede weg zijn.
Aan de hand van de inspanningstest en regelmatige rustmeting volgen de persoonlijke schema’s en weet ik zeker dat ik niet te veel train, of in mijn geval soms iets te ‘rustig’ train. Als ik een keer niet kan trainen of geen zin heb, overleggen we dit en passen we de trainingen zo nodig aan.

Samen stippelen we de weg uit van mijn voorbereiding en maken een wedstrijdplanning die ervoor zorgt dat ik plezier heb in het sporten en ik optimaal kan presteren tijdens mijn hoofddoel.

Jose van Laar

Hardloper

Een marathon lopen was mijn doel. Ik leerde Gregor kennen, een zeer bevlogen coach, die stond te popelen om mij te begeleiden. We trokken er een jaar voor uit. Blessures kagen telkens op de loer, maar we bouwden langzaam op. Ik trainde 5 á 6 keer in de week en vaak liep Gregor mee, handig als je dicht bij elkaar woont. 

De op mij aangepaste trainingen (best een standaard hoge hartslag, die moest naar beneden) werden steeds intensiever, maar mijn hartslag daalde. Blessures bleven uit en de loopverslaving werd een feit.
Van de luchtige aankonding dat ik minstens 6x een 30km moest lopen, voordat ik de marathon van Amsterdam kon gaan lopen; was even slikken. Maar ook hier was er steun en support en dat heeft geholpen!

In oktober 2019 liep ik tussen duizenden mensen mijn eerste marathon. 

Robbert van Opstal

Half en long distance Triathleet

Drie jaar geleden ben ik met Gregor in contact gekomen. Van bijna geen atleet tot long distance triathleet.

Samen met Gregor hebben wij een volledig op maat schema gemaakt om de Ironman te voltooien. Elke dag pluk ik nog de vruchten van dit resultaat. Niet alleen fysiek en mentaal, maar ook in mijn onderneming heb ik hier elke dag profijt van. Je lijf is je grootste goed en trainen doe je puur voor jezelf. Twee levenslessen die ik elke dag koester. 

Op naar weer een nieuw mooi jaar waarin ik ga trainen voor de marathon van Rotterdam en de halve Ironman van Hoorn.

Els Kooi

Cross triathlete en trailrunner

Al ruim drie jaar train ik bij Gregor en ben in deze jaren steeds fanatieker geworden. Sporten zie ik als avontuur, mijn grenzen verleggen door (cross) triathlons en ook trailrunning. Maar hoe houd je het leuk en daarbij ook gezond? Daar riep ik de hulp van Gregor bij in. 

Elk avontuur start met een inspanningsmeting bij Gregor en het uitzetten van de daarbij horende koers. Samen werken we naar het opgestlede doel toe. Gregor komt met leuke, overzichtelijke en motiverende schema’s en ik voer ze naar beste kunnen uit. We houden samen contact en overleggen. Tussentijds wordt zonodig aangepast om het haalbaar te houden naast mijn werk en gezin. 

Stevig trainen én blessurevrij blijven met een optimistische, inspirerende no nonsense coach. Ik geniet van het sporten en ben erg blij met de begeleiding die ik krijg.

Maikel Spruijt

Half distance triathleet

Door mijn drukke baan vond ik dat ik bij elke training tot het gaatje moest gaan, met blessures of mindere tijden dan verwacht als resultaat. 

Zo’n twee jaar geleden heb ik Gregor gevraagd om mij te begeleiden. Belangrijke lessen waren; ga sporten met plezier voor jezelf, probeer naar je lichaam te luisteren en de hartslag laag te houden; veel lager dan ik zelf altijd aanhield. Resultaat was meerdere evenementen, waaronder de half distance triathlon in Almere. Succesvol volbracht in steeds iets snellere tijden. 

Het belangrijkste was enorm veel plezier in de sport hebben en blessure vrij met evenementen mee te doen. Dit houdt mij enorm gemotiveerd! Gregor deelt graag ervaring als trainer/coach met alle niveau sporters. Voor Gregor is het uitgangspunt de persoon zelf en hij realiseert dat je elke keer het maximale uit jezelf haalt.

Pierre Le Cat

Hardloper

Mijn naam is Pierre Le Cat, ik ben 58 jaar en train nu ruim 8 jaar onder Gregor’s begeleiding. Ik train 6 keer per week en loop diverse wedstrijden in het jaar, waaronder twee marathons.

Gregor neemt geregeld inspanningstesten af en baseert daarop mijn trainingsschema’s. Daarop staan: intervals, tempo- en duurlopen enz. Verder hebben we vaak contact met elkaar via TrainingPeaks of aan de telefoon.

Hij heeft een schat aan ervaring als sporter en door het werken met atleten. Je merkt dat, als je trainingen vruchten gaan afwerpen: dat je sneller en langer kunt lopen.

Gregor heeft mij geholpen om op de marathon rond en onder de drie uur te lopen. Na blessures is het bijzonder hoe Gregor je weer in conditie krijgt. Ik vind Gregor’s methode opmerkelijk. En door zijn schema’s, is het lopen een belangrijk deel van mijn leven